Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

maanantai 21. lokakuuta 2013

Ystävät, sauna, musiikki

Ystävien merkitys hyvinvoinnille on erittäin tärkeä. Kuitenkin arjen krooninen aikapula on aiheuttanut kohdallani sen, että ystäviinkin tulee pidettyä yhteyttä aivan liian harvoin, saati sitten järjestettyä aikaa kiireettömille tapaamisille. Nyt sain viimeinkin lähdettyä reissuun yksin ja pääsin viettämään aikaa hyvän ystäväni kanssa <3

Automatka hänen luokseen kesti 1,5h, joka meni todella nopeasti lempimusiikkiani kuunnellessa. Koska menneisyydessämme on paljon yhdessä koettuja ihania hetkiä, jotka liittyvät laulamiseen, showelämään ja musiikkiin, päätin samalla fiilistellä laulaen vanhoja keikkabiisejä. Tiesin tämän olevan hyödyksi, sillä aavistelin, että illan aikana varmasti tavalla tai toisella tulemme laulamaan korkealta ja kovaa. Loistava 1,5h äänenavaus siis autossa, YKSIN ajaessa - mikä ihana vapauden tunne!


Hyvän Ystävän tunnistaa siitä, että vaikka aikaa edellisestä tapaamisesta olisi kulunut kuukausia tai vuosia, tavatessa tuntuu, että olisi nähnyt hänet juuri eilen. Vaikka maailma ja elämäntilanteet muuttuvat, ystävyys säilyy sellaisenaan muutosten keskellä. En tarkoita tällä sitä, että ystävyyttä saisi pitää itsestäänselvyytenä ilman säännöllistä yhteydenpitoa vaan nimenomaan sitä, että Tosi Ystävyys ei hiljaiselosta juurikaan kärsi, sillä se kestää mitä vain. Ja kunhan siihen kalenteriin muistaa merkitä myös ystävät, ei yhteydenpito unohdu kiireenkään keskellä. Ajankäyttö on täysin järjestelykysymys (toki hallitsevat olosuhteet huomioiden), joten Ystäville tulisi löytyä oma paikkansa arjen kaaoksessakin <3

 Tunnelmavalaistusta ja lämpöä iltaan Ystävän luona


Koska omat Ystäväni sijaitsevat pienen välimatkan päässä, olen käyttänyt paljon nykytekniikkaa hyödyksi yhteydenpidossa. Internet tarjoaa lukuisia tapoja pitää yhteyttä, itse suosin Facebookia sen nopeuden takia ja Skypen videopuheluja, koska taapero pitää minut kiireisenä ja puhelin on aina väärässä paikassa. Videopuhelun ollessa auki voin keskustella Ystävän kanssa ja samaan aikaan tehdä jotain muuta - eikä tarvitse pelätä älypuhelimen tipahtamista esimerkiksi tiskialtaaseen!

 
Ihana yksityiskohta Ystäväni kodista: Eriväriset staffitaulut ikkunan ylle sommiteltuna

Kuitenkaan mikään nykytekniikan väline ei korvaa aitoa vierailua Ystävien luona, yhdessä harrastamista ja uusien muistojen luomista. Ystävyydeen ihania puolia ovat yhdessä vietetty kiireetön aika, josta saa voimia arjen keskellä. Ja ketkä auttaisivatkaan pientä ihmistä elämän solmukohdissa, ellei ne Rakkaat Ystävät ja Sukulaiset, jotka auttavat näkemään tilanteen uudelta kannalta kuitenkin sinut itsesi huomioiden <3

Meillä oli loistava ilta puusaunan, musiikin, hyvän ruuan ja seuran merkeissä. Lähdimme vieläpä kaupunkiin laulamaan karaokea keskiviikkoillan ratoksi! Laulupaikka oli pieni, ihmisiä sopivasti ja tunnelma mukava koko illan - aamun tunneille asti. Koska olimme liikenteessä keskellä viikkoa, saimme laulaa lukuisia kappaleita, koska muita laulajia ei ollut jonoksi asti. Lisäksi saimme kokea harvinaislaatuisen tilaisuuden kuunnella erään suomalaisen hevibändin jäsenien versioita "Vanhoja poikia viiksekkäitä" tai "Ghostbusters" -kappaleista! Satuimme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja saimmepa vielä todella hyvää palautetta kyseisen seurueen jäseniltä laulutaidoistamme.

Suuri kiitos siis kaikille Ystävilleni, olette ihania <3

---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti