Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

maanantai 24. helmikuuta 2014

Hauskin piirustusleikki ikinä!

Pienestä pitäen olemme siskoni kanssa leikkineet hauskaa leikkiä, jossa osallistujat pääsevät esittelemään piirustustaitojaan ja luovuuttaan. Leikki sopii kaikenikäisille, mikäli kynä pysyy kädessä.

Kaiva siis taskustasi esiin kynä, pala paperia sekä 1-2 luovaa kaveria. Jos kaverit eivät mahdu oleskelemaan taskussasi, kutsu heidät paikalle muilla keinoin.

1. Ensimmäinen taiteilijanalku aloittaa piirtämällä pään. Kun pää on valmis, paperi taitetaan siten, että seuraavalle näkyy vain kaulan alaosa.
2. Seuraava taiteilija kuvittaa hahmolle keskivartalon tietämättään, minkälainen pää siihen kiinnittyy. Jälleen piirros taitetaan piiloon siten, että näkyviin jää vain kohta, josta jalat alkavat.
3. Kolmas taiteen ihmelapsi väkertää hahmolle jalat tietämättä, mitä aiemmat ovat raapustelleet paperille.
4. Kootkaa upeista taideteoksista hulvaton näyttely tai laittakaa ne blogiinne.


Jos saat paikalle ainoastaan yhden kaverin, voitte jakaa hahmon ylä- ja alaosaan. Paitsi jos haluatte lisää haastetta, voitte jakaa hahmon myös pystysuunnassa kahtia.

Hauskoja hetkiä piirustusten parissa!





---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti