Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Piristystä juhlaan ja arkeen kivoilla kynsillä

Pikkujoulukauden lähestyessä tahtoisin jakaa teille vinkin, jonka avulla kynnet saa juhlakuntoon pienellä budjetilla. Pienellä vaivalla on mahdollista kehitellä itselleen katseenkestävät kynnet, mikäli aikataulu sen sallii (lakkojen kuivumiseen menee oma aikansa). Tarvitset vain pirteän väristä kynsilakkaa sekä kynsien koristeluun tarkoitettuja tarroja. Lopputulos ei vastaa ulkonäöltään tai kestävyydeltään ammattilaisen tekemiä kynsiä, mutta näillä välineillä loihdit kuitenkin näyttävän lisän juhlalookiin ilman suurta rahallista panostusta.


Kynnet viilataan ja lakataan halutun värisellä pohjalakalla. Kun lakka on kuivunut, kynsien päälle asetellaan kynsitarrat halutulla tavalla (omani ostin Emotionista hintaan 5,90€). Apuna voi käyttää  pinsettejä, niin pienten tarrojen käsittely helpottuu huomattavasti. Tarran päälle kannattaa lakata vielä väritön lakkakerros kestävyyden pidentämiseksi.


Kynsien koristelussa on rajattomat mahdollisuudet käyttää mielikuvitusta ja luovuutta!

---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti