Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tunnelmaa ja energiaa luonnosta

Pimenevät illat tuovat monille haasteita arjessa jaksamiseen. Vaikka kuinka väsyttäisi, kehoittaisin kaikkia suuntaamaan kulkunsa raittiiseen ulkoilmaan, mieluiten luontoon metsälenkille. Liikunnalla on tärkeä merkitys ihmisen hyvinvoinnissa, mutta yhtälailla liikunnan ohessa voi ladata akkuja ja nauttia rauhallisesta ja seesteisestä tunnelmasta, joka metsän keskellä on.

Aiemmin koin haasteelliseksi arjen toimien keskellä vielä koiran lenkkeilytarpeista huolehtimisen, mutta nykyään motorisia taitojaan kehittävällä taaperolla on ollut tärkeä osa lenkkeilyn mielekkyyden kannalta. Ennen teimme olosuhteiden pakosta vain vaunulenkkejä päällystetyillä teillä tai sitten koiran lenkitys siirtyi myöhäiseen iltaan taaperon ollessa jo nukkumassa. Mutta nyt elämässämme on tapahtunut muutos ja olemme päässeet retkeilemään luonnonhelmaan taaperon juostessa itse lenkkipolulla tutkien luonnon ihmeitä! Vauhti ei ole aina päätä huimaava, mutta koiran ollessa flexissä saa koirakin mieleistä liikuntaa ja mukavasti aikaa tutkia muiden jättämiä hajumerkkejä.


Aina ei välttämättä tarvitse edes mennä keskelle metsää löytääkseen ilahduttavia näkymiä. Oheinen kuva on otettu lähikaupan parkkipaikalta autoa lastatessa. Kauniin punainen ruusunmarja kellertävää taustaa vasten on kaunis ja energiaa antava näkymä asfalttiviidakon keskellä.


Mielenkiinnolla odotan, minkälainen näkymä seuraavaksi osuu kameran linssin eteen!

---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti