Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

torstai 7. marraskuuta 2013

Viehkeä ilta - muotia, hyvinvointia ja kauneutta

Sain ihanan mahdollisuuden osallistua Viehkeään iltaan, jonka järjestivät yhteistyössä neljä muoti-, kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjää. Ilta järjestettiin Kenkäpuoti Pumpsin tiloissa Sastamalan keskustassa ja tilaisuudessa oli noin 25 osallistujaa. Illan aikana tarjottiin herkullista naposteltavaa sekä virkistäviä juomia ja paneuduttiin kauneuden ja muodin saloihin unohtamatta kehon hyvinvointia - Loistava piristysruiske syksyn keskelle!



Kenkäpuoti Pumpsin valikoimasta löytyi ihania muotikenkiä ja asiakkaalle elämyksen kruunasi liikkeen omistajan ystävällisyys ja asiakaspalvelutaidot. Liike on kauniisti somistettu ja avara - se suorastaan kutsui kadulta tulemaan sisään! Upeiden kenkien lisäksi liikkeen valikoimiin kuuluivat laukut, korut ja muut asusteet, joita voi trendikkäästi yhdistellä haluamakseen kokonaisuudeksi. Lisäksi Viehkeän illan kunniaksi paikalla olevia hemmoteltiin 20% alennuksella ostetuista tuotteista. Pumpsin valikoima ei rajoitu ainoastaan naisten muotiin, vaan tarjolla on myös miesten kenkiä sekä vaatteiden korjauspalvelua.


Kauneushoitola Eva on erikoistunut hemmotteleviin vartalo- ja kasvohoitoihin sekä laadukkaisiin ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteisiin. Hoitolan tarjoamat palvelut kattavat koko kropan päästä varpaisiin ja ripauksen glamouria arkeen tai juhlaan saa hoitojen lisäksi upeista kynsistä tai juhlameikistä. SKY Kosmetologi ja kynsiteknikko Reija Eva suoritti illan aikana ihon kosteusmittauksia ja antoi hyviä vinkkejä talvi-ihon hoitoon. Lisäksi herkullisen väriset mineraalimeikit ja ihanat hoitotuotteet tuovat luksusta arjen keskelle. Illan aikana oli mahdollisuus varata hoitoaikoja Kauneushoitola Evaan erikoishinnoilla.

Löysin vihdoinkin itselleni sopivan tuotteen aurinkoisen Reijan ammattitaitoisella opastuksella. Pure Colors -mineraalimeikki osoittautui loistovalinnaksi haasteelliselle iholleni. Ihoni on rasvoittumiseen taipuva, mutta kuitenkin raikas syysilma ja kylmät tuulet ovat tehneet sen pintakuivaksi. Tämä asettaa erityisiä haasteita meikkipohjan kestävyydelle, sillä liian paksu meikkikerros on tökerön näköinen ja pahimmassa tapauksessa meikkivoide pakkaantuu ihon kuiville alueille eri värisiksi läikiksi. Kyseinen kasvoille puuterin ja meikkivoiteen sijaan levitettävä mineraalimeikki on jauhemainen ja sopivan peittävä sekä näyttää luonnolliselta. Lisäksi se ei tuki ihohuokosia ja se sisältää luonnollisen suojan myös aurinkoa vastaan. Olen ollut tyytyväinen meikkipohjan pitkäkestoisuuteen sekä helppouteen - tiheällä ja jämäkällä puuterihuiskulla vain pyöritellään jauhemaista ainetta kasvoille ja meikkipohja on valmis! Kiitos siis tästä arkea helpottavasta tuotteesta - vihdoinkin voin kiireen keskelläkin olla huolitellun näköinen!

Ihanan viehkeään iltaan kuuluivat myös kuumat latinorytmit pimeän syysillan iloksi. Työfysioterapeutti sekä tanssinopettaja Satu Jauho opetti meille samban ja rumban perusaskeleita ja koko kroppaa keinuttavia kuvioita. Jo alkuverryttelyn aikana huomasin lihasjumien hellittävän ja veren taas alkavan kiertää kropassani - kauan toivottu ilmiö siis toteutui vihdoin! Musiikki tempaisi mukaansa taitavan opettajan johdolla ja yllättäen mieleeni muistuivat vuosien takaiset tanssiopinnot sambakurssilla. Oli ihanan vapauttava tunne taas tanssia ja liikunnallinen osio sai hien pintaan ja hymyn naamalle koko osallistujajoukolle. Kyllä tuli ikävä taas tanssitunneille, jos asuisin lähempänä Sastamalaa pinkaisisin heti Samba-Sadun tunneille Kunnon Startin tiloihin! Sadun kautta on mahdollista tutustua myös Aloe-tuotteisiin, jotka ovat tunnettuja monipuolisista terveysvaikutteistaan.

Lisäksi paikalla ollut Friendtex-edustaja Katja oli tuonut esille useita eri asukokonaisuuksia syksyn muodista. Tilaisuuteen osallistuneet saivat neuvoja ja vinkkejä pukeutumiseen ja vaatteita sai kokeilla paikan päällä. Mieltäni lämmitti erityisesti heidän yhteistyönsä Syöpäsäätiön kanssa, nimittäin myytävillä oli vaatteiden ja asusteiden lisäksi pieniä pehmonalleja sekä kauniita rannekkeita, joiden tuotto menee Syöpäsäätiölle.

Ilta oli siis elämyksellinen, luova ja ennen kaikkea erittäin hyödyllinen, joten suuri kiitos Viehkeän illan järjestäjille. Arpaonni ei tällä kertaa suosinut minua, mutta muutama muu sai upeita palkintoja illan teemaan liittyen.

Ehkäpä ensi kerralla Onnetar nostaa minun lappuni ;)


---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 
Facebook: https://www.facebook.com/luovaaelamaa
Twitter:  https://twitter.com/Sanya__S
Instagram: http://instagram.com/sanya__s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti