Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

torstai 7. marraskuuta 2013

Teetä ja sympatiaa


Sataa, sataa, ropisee. Onneksi kuitenkin luonamme täällä peltojen keskellä on käynyt viime aikoina kova kuhina. Olemme vastaanottaneet ihania vieraita, sukulaisia, tuttuja - kaikkia niitä, jotka auttavat jaksamaan arjessa sekä luomaan uusia ihania muistoja. Olen herännyt horroksesta ja kerännyt lähelleni takaisin niitä ihmisiä, jotka tuovat iloa elämään. Niitä jotka ovat tahtomattani jääneet taka-alalle elämäntilanteiden muuttuessa.

Mikäpä sen ihanampaa, kuin teehetki ja askartelupaja rakkaan siskon kanssa. Tai kahvihetki Ystävän ja Kummipojan kanssa sen sijaan, että katselisin vain lahjaksi saadussa kahvikupissa olevaa kummipojan kuvaa ja miettisin, mitähän heille kuuluu. Ihanaa on myös siirtää tuttujen kanssa virtuaalimaailmassa olevat keskustelut tosielämään, kohdata ihmiset kasvotusten. Matkata pidemmänkin matkan päähän vain sen takia, että näkee jälleen Ystävän.

Säröilyä virtuaalimaailmaan ilmeni myös puhelimeni kohtalossa. Se on tipahtanut aiemminkin lukuisia kertoja ilman, että merkittävää haittaa on tullut ilmi. Tällä kertaa ei tuuri ollut yhtä hyvä. Tajusin kyllä vihjeen jo aikaisemmin, eikä näin radikaali muistutus olisi ollut tarpeen. Kännykkä sivuun ja luovuus käyttöön!


 Rakkailleni

Jos olisin yksin, olisi sydämeni tyhjä
Jos olisin yksin, olisi kotini kylmä
Jos olisin yksin, olisi mieleni musta 
Ja sieluni riekaleina

Yhdessä aikakin pysähtyy
Yhdessä maailma muuttuu 
Yhdessä matkamme jatkuu
Ja joka hetki suhteemme lujittuu

Kiitos, että valaiset pimeyden
Kiitos, että jaamme salaisuuden
Kiitos, että voin luottaa 
Ja elää onnellista elämää

~ Sanya ~

---
Mikäli pidit tästä tekstistä, kerrothan siitä myös kavereillesi esimerkiksi Facebookin, Twitterin tai Instagramin kautta. Alla olevilla painikkeilla tai linkillä se käy kätevästi. 
Kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti