Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

maanantai 11. elokuuta 2014

Avustajakoirista upea tietopaketti Koiramme -lehdessä

Hanki käsiisi uusin Koiramme-lehti, niin pääset tutustumaan monipuolisen artikkelin mukana ihaniin hyötykoiriin! Jos et ole Kennelliiton jäsen, vilkaise jospa lehti löytyisi lähimmästä kirjastosta.

Koiramme 7-8/2014 - Avustajakoira on tehokas apupaketti
Teksti: Riittamaija Ståhle
Kuva: Aino Pikkusaari
Avustajakoira auttaa arjessa, kun ohjaajan fyysiset kyvyt ovat syystä tai toisesta rajoittuneita - esimerkiksi vammautuminen tapaturman seurauksena. Nämä monipuoliset työkoirat osaavat lukuisia taitoja, jotka helpottavat ohjaajan arkea ja lisäävät omatoimisuutta.

Erityiskoulutettu karvakorva voi esimerkiksi laittaa pyykit koneeseen, tuoda tippuneen kännykän ohjaajalle, tarjota pyörätuolin kanssa liikkuvalle vetoapua ylämäessä, tilata hissin ja avata ovia. Lisäksi koira on piristävä lenkkikaveri ja luotettava ystävä.

Avustajakoiran tunnistaa virallisesta työliivistä ja koiraa ei saa häiritä sen työaikana.
Kuvassa avustajakoira Ville, jonka rapsutukseen tyttäreni sai poikkeusluvan :)


Tutustu lisää näihin arjen sankareihin
Blogissani tunnisteella "Avustajakoira"
Koiramme-lehti 7-8/2014 - "Avustajakoira on tehokas apupaketti" s. 34-42 (Lehtiartikkelin teksti: Riittamaija Ståhle ja kuvat: Aino Pikkusaari)
Invalidiliiton sivuilla
Potkua2014 -tapahtuman sivuilta
Avustajakoira ry:n sivuilta

Kiitokset kaikille avustajakoiratoimintaa tukeville sekä rapsutukset näille ihanille sankarikoirille <3


Sukelletaanko yhdessä SoMeen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti