Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tunnistatko kevään merkit?

Olemme etuoikeutetusti saaneet nauttia keväisistä ilmoista ja poikkeuksellisen ihanasta aurinkokylvystä viimeaikoina. Oletko jo bongannut nämä kevään merkit?


Muuttolinnut saapuvat

Kylänraittia pyöräillessäsi lauma joutsenia lentää pääsi yli ja yksi niistä paskoo päähäsi.

Jalkasi eivät palele saappaissa

Varpaasi pysyvät lämpiminä, vaikka villasukkasi ovat kuluneet talven aikana puhki. Varpaitasi suorastaan kuumottaa ja etelän reissulta ostetut sandaalit kenkäkaapissa potkivat jo ovea.

Kehon karvoitus saa epätavallisen suuret mittasuhteet

Paikallisen supermarketin hyllyt ovat tyhjiä niiltä kohdin, missä sheiverit ja karvanpoistoaineet talvella sijaitsivat. Jotkut muutkin ilmeisesti heräsivät horroksesta todellisuuteen samaan aikaan kanssasi.

Kärpäset tekevät paluun

Oviaukkoon ripustamasi kärpäspaperi muistuttaa sinua jatkuvasti ötököiden comebackistä. Se toimiikin äärimmäisen tehokkaasti ja siivekkäiden lisäksi se pyydystää hiuspehkosi aina ohi kävellessä.

Lapset tekevät löytöjä

Mikä lie tutkija jälkikasvustasi kehittyykään, kun hän innosta hihkuen esittelee löytämäänsä koiran kikkaretta tai vähän käytetyn purukumin koostumusta.

Alat harkitsemaan ikkunoiden pesua

Et välttämättä lukeudu siivousintoilijoihin, mutta kevätauringon paisteessa likaiset ikkunat alkavat häiritä esteettistä silmääsi.

Tunnelma valintaladon kassalla on rennompi

Kukapa ei muuttuisi kärttyiseksi hien valuessa uuden tupsupipon alta. Kun ihmiset kuoriutuvat vihdoin toppavarustuksestaan, tulee kaupassa käynnistäkin inhimillisempää. Ja sen huomaa positiivisemmasta ilmapiiristä.

Takatalvi iskee

Se iskee juuri silloin, kun olet saanut renkaat vaihdettua, siemenperunat istutettua, toppavaatteet pestyä ja laitettua siististi erivärisiin laatikoihin varastoon. Eräänä aamuna lähdet shortseissa töihin vain huomataksesi, että lumikolalle olisi käyttöä ja suksetkin saa kaivaa esiin.

Pitkistä kalsareista ja toppahousuista puhumattakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti