Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Avustajakoiratoimintaan potkua!

Potkua2014-tempauksen tavoitteena on kolmen uuden avustajakoiran koulutus niitä tarvitseville henkilöille. Nyt on jälleen tullut oiva tilaisuus auttaa ja osallistua hyväntekeväisyystapahtuman tukemiseen. Mikäli sydämessäsi on tassunjälki tai kalenterissasi aikaa jännittävälle matsille, tule mukaan tukemaan uusien avustajakoirien kouluttamista ja toteuttamaan unelmia!



Kirjoitin aiemmin ihanasta kohtaamisestani avustajakoira Villen kanssa ja tuosta tapaamisesta lähtien avustajakoiratoiminnalla on ollut erityinen paikka sydämessäni. Hihkuinkin ilosta, kun huomasin Invalidiliiton järjestävän yhteistyössä HJK:n naisjoukkueen kanssa hyväntekeväisyysottelun 6.5.2014 Helsingin Sonera Stadiumilla. Luvassa siis kirjaimellisesti potkua tärkeään toimintaan!

Tapahtuman tuotot ohjataan avustajakoiratoimintaan ja tapahtuman web-sivuilla on esitelty pääsylippuoston lisäksi myös muita tapoja tukea kampanjaa, mikäli ei pääse paikan päälle ottelua seuraamaan. Tempauksen tavoitteena on kerätä varat kolmen uuden avustajakoiran kouluttamiseen.

Nämä ammattitaitoiset työkoirat koulutetaan vastaamaan ohjaajansa yksilöllisiä tarpeita ja koirat tulevat työskentelemään arjen sankareina, uskollisina ystävinä sekä äärimmäisen iloisina seuralaisina ohjaajiensa elämässä. Avustajakoirilla on tärkeä tehtävä, jonka arvoa ei voi rahassa mitata.

Aiempaan avustajakoiria käsittelevään julkaisuuni tekemäni faktaruutu, lähteet löytyvät täältä.

Koska aikatauluni toukokuulle ei ole vielä täysin varmistunut, päätin pelata varman päälle ja tehdä jo nyt etukäteen lahjoituksen tekstiviestitse. Ihana vastausviesti lämmitti mieltä kovasti:
"Kiitos lahjoituksestasi! Yhden henkilön unelma avustajakoirasta on lähempänä toteutumista!"
Ilman muuta käyn myös tsekkaamassa tämän mielenkiintoisen matsin, mikäli kalenterini sen sallii. Uskon esimerkin voimaan ja toivonkin mahdollisimman monen osallistuvan tähän tempaukseen. Koulutuksen arvo yhtä avustajakoiraa kohden on noin 20 000€, jonka säästämiseen oma-aloitteiselta taaperolta menee keskimäärin 104,17 vuotta.

Porukassa on potkua ja yhdessä tehdyt pienetkin lahjoitukset ovat askel lähemmäs tavoitteen toteutumista!


Haluan omasta puolestani kiittää tapahtumanjärjestäjiä sekä kaikkia tempaukseen osallistuvia tärkeän toiminnan tukemisesta. Samalla myös lähettäisin erityisterveiset ihanalle Ullalle sekä hellät rapsutukset hänen valloittavalle avustajakoiralleen Villelle <3

Haastan myös jokaikisen tämän tekstin lukeneen bloggaajan postaamaan aiheesta omaan blogiinsa, jotta Potkua2014-tempaus saataisiin mahdollisimman suuren yleisön tietoon.


---
Kiitos vierailustasi <3

* * *
Lähteet ja lisätietoja tempauksesta:
Virallinen web-sivusto: http://potkua2014.fi/
Facebook tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/220532274814089/
Twitter: 
https://twitter.com/Potkua2014
Sähköpostikirjeenvaihto sekä tiedote www-sivuilla: Sanni Roinevirta (Invalidiliitto ry)

Katso myös muut "Haluan auttaa"-tunnisteella olevat julkaisuni, sillä pienillä teoilla on suuri merkitys!




4 kommenttia:

  1. Kiitokset tuestasi Potkua2014 tapahtumalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, ilman muuta olen geimeissä mukana! Suuret kiitokset kuuluvat järjestäjille, jotka tekevät tällaisen peruspirkon osallistumisestakin helppoa ja hauskaa!

      Mikäs sen mukavampaa, kuin viettää ihana kesäilta matsia seuraten ja iloisena siitä, että rahat menevät äärimmäisen tärkeään toimintaan <3

      Poista
  2. Kiitos,että tuot tärkeää asiaa esille.Itse lahjoitin jo puhelimitse ja olen myös menossa matsiin.Topi(tuomari)ja Chili(Topin aputassu)ovat poikani ystäviä,Topi jo ajalta ennen onnettomuutta ja Chili tullut mukaan matkan varrella.Suosittelen myös lämpimästi vaikka vaan kannatusjäsenyyttä Avustajakoirat ry(20 euroa/vuosi),pienelläkin rahalla voi tehdä hyvää ja muuttaa jonkun maailmaa.Kaunista kevättä!
    "What comes from the heart goes to the heart"-Samuel Taylor Coleridge

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Sari ja kiitos kommentistasi. H-hetki lähestyy ja teenkin kaikkeni, jotta pääsisin myös paikan päälle matsia katsomaan täältä korvesta :) On älyttömän upea juttu, että tällainen tempaus järjestetään!

      Kannatusjäsenyys on todellakin myös hyvä muoto tämän tärkeän toiminnan avustamiseksi. Nämä karvaiset elämänkumppanit kun ovat täyttä kultaa ja sitä toivoisikin jokaisen tarvitsevan saavan oman aputassunsa kohtuullisen odotusajan puitteissa (ei vasta vuosikausien päästä!)

      Ihanaa kevään jatkoa koko porukalle ja ties vaikka törmätään matsissa! <3

      Poista