Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Uudenlainen majoitusratkaisu vastaa nykytarpeisiin

Yhteiskuntamme säästötoimenpiteet sekä kustannustehokkuuteen pyrkivä ajatustapa ovat ajaneet Vantaalaisen majoitusliikkeen tarjoamaan erikoista ratkaisua hotellimajoittujille. Tässä innovatiivisessa yöpymismallissa majoitetaan kaksi aikuista yhteen pinnasänkyyn. Uusi toimintatapa tuo mukanaan useita hyötyjä:

1.) Tilankäyttö tehostuu. Tulevaisuudessa hotellihuoneiden pinta-alaa voidaan pienentää, sillä pinnasänky vie murto-osan esimerkiksi Kingsize-sängyn lattia-alasta.

2) Huoneiden pienentäminen lisää hotellin kapasiteettia. Tämä puolestaan kasvattaa tuloja.

3) Parisuhteiden läheisyysongelmat eli "halipulat" poistuvat. Näin lähelle puolisoa on mahdotonta päästä perinteisin majoituskeinoin.

4) Työssäjaksaminen paranee ja sairaslomat vähenevät onnellisessa parisuhteessa olevan työväestön kohdalla.

5) Tilavammat sängyt vapautuvat hotellin uudelle asiakassegmentille. Useat kääpiöpinserit ja mopsit ovatkin olleet tyytyväisiä tähän ratkaisuun ja koirien osuus hotelliyöpyjistä on räjähdysmäisessä kasvussa.

6) Kuluttajahinnat laskevat. Majoitusliikkeiden keskimäärin 367,3% oleva yöpymistulojen nousu siirretään huonehintoihin siten, että yöpymishinnat laskevat 0,07 prosenttiyksikköä.

7) Hotellien kustannukset pienenevät. Pinnasänkyyn ei mahdu kahden aikuisen lisäksi enää petivaatteita, joten vuositasolla saadaan suuri säästö liinavaatteiden käsittely- ja pesukustannuksista.

8) Ympäristörasitus pienenee, sillä pesuloissa käytetään vuositasolla useita tonneja vähemmän pesuaineita sekä miljoonia kuutioita vettä säästetään.


Miten te ajattelitte viettää seuraavan vuosipäivänne?



Kiitos vierailustasi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti