Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

perjantai 10. lokakuuta 2014

Uniikki sisustustaulu on näyttävä katseenvangitsija

Kodin sydän ei suinkaan ole keittiö, vaan siellä hääräävät henkilöt. Jokaisessa kodissa tulisi näkyä sen asukkaiden persoonaa kuvastavia sisutuselementtejä sekä omaperäisiä ratkaisuja. Hyvä sisustuselementti myös herättää tunteita ja tuo mieleen mukavia muistoja. Siksi päätin tehdä Ystävälleni lahjaksi henkilökohtaisen sisustustaulun hänen kotiinsa

Osa talon asukeista ikuistettuna 50x76 kokoiseen canvastauluun.
Kuvassa Ystäväni sekä 5vkon ikäinen staffipentu.
Valokuvaus ja kuvankäsittely: Sanya
Kamera: Canon EOS 1000D
Kuvan jälkikäsittely: GIMP-ohjelmistolla
Canvastaulu: Photobox.fi

Taulu tiivistää tarinan

Ystävälläni on show-, laulu- ja mallitaustaa sekä lisäksi hän kasvattaa koiria (rotuna Staffordshirenbullterrieri). Tällä otoksella sain luontevasti ikuistettua nämä elementit ja historian yhteen otokseen. Herkän tunnelman luo koiranpennun ja ihmisen välinen lämmin tunneside.

Kuva käsitellään tunnelmien peiliksi

Jotta taulu sopisi saumattomasti ystäväni kodin sisustukseen, muutin sen harmaasävyiseksi. Dramaattista näyttävyyttä halusin lisätä värjäämällä huulet jälkikäteen houkuttelevan pinkiksi ja show-elämän glamouria kuvastaa korvakorun säihke. Koiranpentua etualalla on terävöitetty lisäefektiksi ja samalla muita elementtejä pehmennetty manuaalisesti eri siveltimiä käyttäen.

Kuvaussession muina kohteina olivat terävähampaisten koiranpentujen lauma, jonka kuvia löydät aiemmista julkaisuista
Valokuvausta ja pentukuumetta sekä Valokuvaus: Lisää pikkupiraijoita

Jos pohdit parhaillaan joululahjaideoita, mitäpä jos tekisit omalle ystävällesi ainutlaatuisen sisustustaulun?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti