Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Tee nämä 3 asiaa oikeassa järjestyksessä! Osa2

Ääääääh, taas meni väärinpäin! Kaksi asiaa, joille on vain yksi oikea järjestys. Ja aina tulee valittua väärin! Lue 3 kohtaa, mitkä asiat kannattaa oikeasti sijoittaa oikeinpäin aikajanalle.

On se tässä vaiheessa vielä söpö...
Mutta entä sitten, kun sinkoat kolmoisvoltin kierteellä tämän täysikasvuisen karvakaverin rynnätessä oviaukosta?


Katso myös Osa1!

Ensin meikkaus, sitten vasta vaatteiden vaihto

Irtopuuterin kanssa puuhastelevat ymmärtävät tämän kohdan muita paremmin. Myös muut puuterin sudilla levittävät ovat saattaneet päätyä tilanteeseen, jossa mustan jakkutakin edusta on osittain ihonvärinen tai valkoisen paidan kaulus on kaukana valkoisesta. Etenkin istualtaan meikkaavat onnistuvat vielä sotkemaan housunsakin. Ja näitä hiukkasia ei sitten pystykään huitaisemalla poistamaan.

Ensin ihminen, sitten koira

Äärimmäisen tärkeää on sisäistää marssijärjestys ulko-ovesta. Ihminen kulkee aina ensin ja koira seuraa rauhallisesti perässä - näin ainakin teoriassa.

Jostain syystä kuitenkin monessa koirakodissa karvaturri sinkoaa ensimmäisenä ulkoilmaan. Kannattaa hetki miettiä kumpi tapa on käytännöllisempi tasapainoiseen arkeen pyrittäessä - ja sen jälkeen toimia parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ensin korkin avaus, sitten tankkaus

Yllättävän moni tavallinen tallaaja pelaa outoa uhkapeliä kylmäasemilla. Nyt kun talvikin on jälleen meitä lähestymässä pakkasukon kepposten muodossa, kannattaa oikeasti sisäistää järkevä marssijärjestys autoa tankatessa.

Kyllä pikkasen repii takaraivossa, jos ensin suorittaa maksuasiat kuntoon ja sen jälkeen alkaa vasta kiskomaan kiinni jäätynyttä bensatankinkorkkia auki. Etenkin aamukiireessä, kun on jo valmiiksi pikkiriikkisen aikatauluista jäljessä.

Tankkauksen aloittamiseen varattu 2-3 minuuttia hupenee yllättävän vikkelään, kun liukastuu tennareillaan pää edellä autonsa alle repiessään korkkia auki.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti