Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Hymyllä viimaa vastaan

Eilinen oli hieno päivä. 95% prosenttia vastaantulijoista vastasi hymyyn, vaikka tuuli keikutti tupeeta ja sade pesi naamaa. Suomalaisten maine jurona ja masentuneena kansana on empiiristen kokeideni mukaan poistumassa ja tilalle on nousemassa iloinen, hymyilevä ja sporttinen kansa, joka taitaa kommunikoinnin kultaisen taidon myös livetilanteissa.

Sutjakkaan small talkiin on vielä matkaa, mutta suunta on oikea. Olemalla oma itsensä ja myös omia asenteita muuttamalla voi ratkaista jo heti aamusta, tuleeko päivästä hyvä vai huono.

Jotta päiväsi olisi hymyntäyteinen, ohessa Nelli-staffin näyte pallosambasta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti