Merkitse ylös ajankohta, jolloin murrat arjen kahleet ja runnot ideakoneiston liikkeelle. Käytä luovuuttasi ongelmien ratkaisuun tai löydä valmiita vinkkejä blogistani. Viihdytän ja autan ajattelemaan arkisia asioita luovasti.

Blogini alttarille on uhrattu röökit, veret ja kyyneleet. Ota askel kohti uutta luovaa lifestyleä ja vinkkaa teksteistä myös aiheista kiinnostuneille kavereille. Raapustukseni ovat hurjan ajatustyön ja elämänkokemuksen sulava cocktail, joka survotaan bittimuotoon kaiken kansan saataville.

Kaiken takana on luovan ajattelun avulla vastauksia etsivä yksilö: Miten tekisin tämän paremmin?

perjantai 5. syyskuuta 2014

Kuvankäsittelyä ja potretteja koirasta

Ohessa staffimme Nelli toimi mallina, jotta pääsin testaamaan manuaalisäätöjä kamerasta ja sen jälkeen kuvankäsittelyä vielä päälle. Kamera: Canon EOS1000D

 


Kuvat ennen ja jälkeen käsittelyni.
Huomatkaa jälkikäsittelyllä laajennettu keittiö viimeisessä kuvassa :P
Ensi kerralla kyllä valitsen työstön kohteeksi kuvat, joissa korvatkin olisi mukana. Nelli näyttää ihan norpalta tuossa keskimmäisessä otoksessa!

Mitäs pidät väri- ja mustavalkokuvan hybridistä?


4 kommenttia:

  1. Yleensä en tykkää mustavalkosen taustan ja värillisen kohteen kombosta, mut tässä toimii! Ihana haukku teillä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, oi Tuntematon :) Kiva kuulla, että yhdistelmä toimii! Nelli on ihan huipputyyppi joo ja kiittää kovasti myös kehuista :)

      Poista
  2. Ekassa kuvassa toi tausta toimii tosi hyvin! Ja eikä miten ihana koiruus! :)

    http://tuikkeita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuike vierailusta sekä kommentistasi! Eka on munkin silmään paras, muista puuttuu korvat ja muutenkaan ne alkuperäisetkään ei ole samaa tasoa ekan kanssa. Mutta ihan ok treenikappaleiksi kuitenkin :) Nelli on tosiaan aika söötti ja kiittää myös sinua ihanasta kommentista ;)

      Poista